Tekijät

 

 

Julkaisija:
Siemenpuu – kansalaisliikkeiden yhteistyösäätiö sr

 

Julkaisuajankohta:
Helmikuu 2019

 

Verkkojulkaisun toimittajat:
Pia Korhonen ja Timo Kuronen

 

Tekstit:
Kirjoittajat tai manifestin tekijät mainittu kunkin tekstin yhteydessä. Noin puolet teksteistä on suomennettu kirjasta Pluriverse: A Post-Development Dictionary (Toim. A. Kothari, A. Salleh, A. Escobar, F. Demaria ja A. Acosta. Authors Upfront ja Tulika, Delhi, 2019)

 

Tekstien suomentajat:
Noora Huusari, Tiina Jääskeläinen, Pia Korhonen, Timo Kuronen, Liisa O’Reardon, Eeva Talvikallio ja Marko Ulvila

 

Infograafit:
Fundación Solón 

 

Kuvitus:
Bindia Thapar, Shekhar, Valeria Arancibia, Ashish Kothari ja Timo Kuronen

 

 

Haluatko kommentoida verkkojulkaisua tai ehdottaa sinne uusia, etelän näkökulmia ja muutosvaihtoehtoja esitteleviä tekstejä? Oheisen napin kautta pääset lähettämään sähköpostia Siemenpuulle.

Saavutettavuusseloste

Tämä on Siemenpuu – kansalaisliikkeiden yhteistyösäätiö sr:n saavutettavuusseloste

Tämä saavutettavuusseloste koskee palvelua https://muutosvaihtoehdot.fi ja on päivitetty 24.09.2021. Palvelua koskee laki digitaalisten palvelujen tarjoamisesta, jossa edellytetään, että julkisten verkkopalvelujen on oltava saavutettavia.

Olemme arvioineet palvelun saavutettavuuden itse.

Digipalvelun saavutettavuuden tila

Täyttää saavutettavuusvaatimukset osittain. Vaatimusten noudattamatta jättämiset ja vaatimuksiin sovellettavat poikkeukset mainitaan alla.

Ei-saavutettava sisältö, joka ei ole saavutettavaa kohtuuttoman rasitteen perusteella

Sivustolla on suuria infograafeja (tekstien ja grafiikan yhdistelmistä), jotka eivät ole saavutettavia, ja niitä on vaikea tai mahdotonta muokata jälkikäteen saavutettavaksi. Näihin sovelletaan tilapäisesti EU-direktiivin 2016/2102 artiklassa 5 tarkoitettua poikkeusta kohtuuttoman rasitteen vuoksi.

***

Huomasitko saavutettavuuspuutteen digipalvelussamme? Kerro se meille ja teemme parhaamme puutteen korjaamiseksi. info(at)siemenpuu.org

Valvontaviranomainen

Jos huomaat sivustolla saavutettavuusongelmia, anna ensin palautetta meille eli sivuston ylläpitäjälle. Vastauksessa voi mennä 14 päivää. Jos et ole tyytyväinen saamaasi vastaukseen tai et saa vastausta lainkaan kahden viikon aikana, voit tehdä ilmoituksen Etelä-Suomen aluehallintovirastoon (avautuu uuteen ikkunaan). Etelä-Suomen aluehallintoviraston sivulla kerrotaan tarkasti, miten ilmoituksen voi tehdä ja miten asia käsitellään.

Valvontaviranomaisen yhteystiedot

Etelä-Suomen aluehallintovirasto
Saavutettavuuden valvonnan yksikkö
www.saavutettavuusvaatimukset.fi
saavutettavuus(at)avi.fi
puhelinnumero vaihde 0295 016 000